4.10.14 Malmitalo

La 4.10.14 klo 18

Tango-orkesteri Unto yllatyskeikalla Malmitalossa, syksyn ainoa keikka pääkaupunkiseudulla!

Tango-orkesteri Unto

Malmitalo – Kulttuurin sykettä 20 vuotta
la 4.10.2014 klo 18.00
Vapaa pääsy
Malmitalo
Ala-Malmin tori 1, Helsinki
Kuinka pääsen paikalle?

Juuri ennen kuin yhtye suuntaa matkansa kohti Frankfurtia, jossa he esiintyvät kirjamessuilla Suomen paviljongin avajaisissa 7.10., Tango-orkesteri Untoa on ilo kuulla estradilla Malmisalissa.

Kyseessä on yhtyeen tämän syksyn ainoa keikka pääkaupunkiseudulla! Tule kuuntelemaan, kuinka suomalaisen tangon kaiho, melankolia ja intohimo soivat väkevinä! Yhtye nostaa perinteisen suomitangon uusiin ulottuvuuksiin vivahteikkailla ja heittäytyvillä tulkinnoillaan.

Konsertissa kuullaan mm. Monosen, Kärjen ja Lindströmin rakastetuimpia ikivihreitä sekä Kähärän, Tuurnan, Alakotilan ja Juholan kotimaisesta lyriikasta innoituksensa saaneita uusia tangoja, untomaiseen tyyliin jazz-, kansanmusiikki- ja tango nuevo -maustein ryyditettyinä.

Konsertin kokoonpano: Pirjo Aittomäki – laulu, Kirmo Lintinen – piano, Johanna Juhola – haitari, Mauno Järvelä – viulu, Petri Hakala – kitara ja Hannu Rantanen – kontrabasso.

HUOM: aiemmista tiedoista poiketen How Many Sistersin keikka on peruuntunut ja tilalla kuullaan tangon kaihoa ja intohimoa Tango-orkesteri Unton esittämänä.

Konserttiin jaetaan ilmaislippuja tuntia ennen ovelta, paikkoja on rajoitetusti.